EMAIL

klinikadanica@t-com.me

Pozovite nas

+382 20 614 444

+382 67 614 444

 

UVEĆANJE ZADNJICE SILIKONSKIM IMPLANTATIMA

 

Zadnjica je dio tijela koji se treningom i ishranom ne može jednostavno i lako uvećati i oblikovati. S' toga predlažemo postizanje pomenutog implantacijom silikonske proteze u zadnjicu.

Šta očekivati od procedure?

Očekivanja pacjentkinja svakako treba da budu realna. Za većinu će rezultat ove procedure biti okidač za podizanje samopouzdanja pogotovo u slučaju odabira odjeće koja više otkriva.  Svakako, rezultat će biti potpuno prirodan izgled Vaše figure.

Koliko traje procedura?

Operacija traje oko sat i po vremena i izvodi se u uslovima opšte anestezije. Nakon operacije na klinici ostajete 24h.

Postupak

Sam postupak i tehnika umetanja i pozicioniranja implantata zavisiće od Vaše anatomije i preferenci, kao i od preporuke hirurga.
Rez se pravi u prostoru izmedju gluteusa. Mišić se odiže, formira se džep koji mora biti dovoljno velik za implantat. Implantat se zatim umeće u džep, pozicionira i dovodi u položaj najprirodnijeg izgleda. Isti postupak sprovodi se sa suprotne strane pri čemu se vodi računa o simetričnosti. Rezovi se zatvaraju šavovima.

Oporavak

Nakon operacije možete očekivati bol koji se ublažava analgeticima, otok u tretiranom području, kao i hematome (modrice). Nestaju za par dana. Većina pacjentkinja poslu se vraće za desetak dana, a konci se skidaju nakon dvije sedmice.